Gewoon bellen naar: +32 2 255 18 10 | Maandag tot vrijdag 8:30 - 16:30u
Aanmelden
|
Bericht | Nieuws | Downloads | Instructievideo's |
Classeq Unternehmen slider 2

Wij zijn CLASSEQ - ons concept is »eenvoud«.

Wij ontwikkelen en produceren vaatwasmachines en glazenwasmachines voor de hotellerie en gastronomie en zijn in ons thuisland het bestverkochte industriële merk van vaatwasmachines. Overtuigend eenvoudig

De naam CLASSEQ staat voor industriële vaatwasmachines "Made in England".

Interface icon test

Overtuigend eenvoudig.

Ons succesrecept ligt in de concentratie op het essentiële: het eenvoudig bereiken van goede wasresultaten. Met robuuste vaatwasmachines, die betrouwbaar en eenvoudig te bedienen zijn. Het slanke machinedesign in de beproefde CLASSEQ-kwaliteit overtuigt klanten uit meer dan 30 landen over de hele wereld.

Einfach sympathisch classeq icon

Eenvoudig sympathiek.

CLASSEQ maakt het iedereen eenvoudiger: onze klanten, partners, technici en servicemedewerkers. Deze dagelijkse, positieve ervaring zorgt niet alleen voor de glimlach op het gezicht van onze machines.

Spuelend einfach icon

Schoon en eenvoudig.

Onze machines worden bediend via een eenvoudig tweeknopssysteem en zijn daardoor zo eenvoudig te bedienen, dat scholing overbodig is.

Classeq messetermine

De volgende beursdata

Wilt u ons en onze producten live leren kennen? Dan kunt u hier onze volgende beursdata vinden - zeker ook bij u in de buurt.

Unternehmen b2

Onze bedrijfsgeschiedenis

CLASSEQ ontwikkelt en produceert al sinds 1977 betrouwbare en robuuste glaswerk- en vaatwasmachines voor de catering- en hotelbranche in Engeland. Met zijn onderbouw- en doorschuifvaatwasmachines biedt CLASSEQ schitterende oplossingen voor de commerciële vaatwas.

Wil je meer weten over CLASSEQ? Neem contact met ons op.

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Stuur ons dan nu een bericht en je hoort zo snel mogelijk van ons.

G400 vorne glaeser 900px min