Gewoon bellen naar: +32 2 255 18 10 | Maandag tot vrijdag 8:30 - 16:30u
Aanmelden
|
Bericht | Nieuws | Downloads | Instructievideo's |
D400 G500 G500 DD open slider grey
CLASSEQ DE mobile Geschirr slider 1

D400, D500 & D500 DD

Onze voorlader-vaatwasmachines

CLASSEQ NL Slider 300 DPI RECHTS D400
CLASSEQ NL Slider Mobile Master final D400

D400 RBP

De vaatwasmachine voor gemengd vaatwerk

CLASSEQ NL Slider 300 DPI RECHTS D500
CLASSEQ NL Slider Mobile Master final D500

D500 RBP

De voorlader-vaatwasmachine

CLASSEQ NL Slider 300 DPI RECHTS D500 DD
CLASSEQ NL Slider Mobile Master final D500 DD

D500 RBPDD

Die met de lage deur

Eenvoudig en inclusief

 • Direct klaar voor gebruik
 • Doseerpompen voor reinigings- en naglansmiddel
 • Afvoerpomp
 • Volledige set korven

Eenvoudig en robuust

 • Eenvoudige bediening met slechts twee knoppen
 • Eenvoudige kleursymbolen geven machinestatus aan
 • Warmte-isolerende en sterke deuren
 • Beproefde merkcomponenten
 • Eenvoudige constructie voor supersnelle service

Eenvoudig en hygiënisch

 • Dubbel tankfilter
 • Altijd stabiele temperaturen
 • Bijzonder eenvoudige machinereiniging met zelfreinigingsprogramma

Voorlader-vaatwasmachine

D400

D400

Standaard uitgerust met een lcd-display van de nieuwste generatie en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema, is deze horeca-vaatwasmachine sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien is het mogelijk om in de technische instellingen van de machine geïndividualiseerde configuraties zelf aan te passen. Zo is deze machine voor iedere gebruiker kinderlijk eenvoudig te bedienen maar laat zij daarnaast ook voor de ervaren professional niets te wensen over. Het maakt niet uit hoe je de D400-serie wilt gebruiken, uiteindelijk krijg je altijd een excellent wasresultaat in de kleinste ruimte.
Meer informatie
D500 closed classeq buy min min

D500

Standaard uitgerust met een lcd-display van de nieuwste generatie en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema, is deze horeca-vaatwasmachine sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien is het mogelijk om in de technische instellingen van de machine geïndividualiseerde configuraties zelf aan te passen. Zo is deze machine voor iedere gebruiker kinderlijk eenvoudig te bedienen maar laat zij daarnaast ook voor de ervaren professional niets te wensen over. Het maakt niet uit hoe je de D500-serie wilt gebruiken, uiteindelijk krijg je altijd een excellent wasresultaat in de kleinste ruimte.
Meer informatie
D500 dd closed classeq buy min min

D500 DD

Standaard uitgerust met een lcd-display en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema, is deze horeca-vaatwasmachine sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien kun je via het display van de machine individuele instellingen uitvoeren. Naast een kinderlijk eenvoudige bediening voor iedere gebruiker laat zij ook voor de ervaren professional niets te wensen over. Het maakt niet uit hoe je de D500 RBPDD of de D500 WSDD wilt gebruiken, uiteindelijk bereik je altijd een excellent wasresultaat in een recordtijd.

Meer informatie

CLASSEQ - schoon en eenvoudig

Sympathique

Eenvoudig inspanning beperken

Online kopen, plug-and-play, tweeknopsbediening, recordtijden in service en onderhoud: het werken met CLASSEQ spaart tijd en geld.

Finger pointer

Eenvoudig schoon vaatwerk

CLASSEQ betekent minder complexiteit, functies en opties. Met een duidelijk doel: constant goede wasresultaten.

Plates

Eenvoudig zorgeloos wassen

Wij hechten waarde aan beproefde merkcomponenten als garantie voor robuuste apparaten, maximale levensduur en betrouwbaarheid. Op CLASSEQ kun je altijd vertrouwen.

Water

Eenvoudig sympathiek

CLASSEQ maakt alles eenvoudiger en dat overtuigt gastronomen, servicepersoneel, dealers en technici. Laat je aansteken door dit enthousiasme!

Intuïtieve symbolen en een eenvoudige tweeknopsbediening zorgen voor betere resultaten, minder fouten en er is maar weinig instructie nodig.

Eenvoudig gebruik

De korfgeleidingsrails kunnen heel eenvoudig uit de machine worden genomen. Dat maakt het reinigen van de machine eenvoudiger en voorkomt dat er zich vuil ophoopt.

Uitneembare korfgeleidingsrails

De beide wasfilters zorgen voor een volledige afdekking van de wastanks en helpen mee om vuil heel eenvoudig uit de machine te verwijderen. Bovendien voorkomen ze dat klein vaatwerk in de wastank terechtkomt.

Double système de filtres de lavageDuaal wasfiltersysteem

CLASSEQ hecht bijzonder veel waarde aan een robuust design. De dubbelwandige deur is niet alleen bijzonder robuust maar zorgt ook voor minder warmteverlies in de vaatwasmachine en vermindert de geluidsemissies.

Dubbelwandige deur

De Classeq-vaatwasmachines verlagen tussen twee wasbeurten de temperatuur in de wastank automatisch tot het optimale niveau, totdat ze zonder capaciteitsverlies kunnen worden gebruikt.

Energiebesparende stand-bymodus

De standaard ingebouwde doseerapparaten helpen om een onder- of overdosering van reinigings- en naglansmiddel te voorkomen en zorgen daarmee voor optimale wasresultaten.

Ingebouwde doseerapparaten

De thermostop zorgt ervoor dat het waswater altijd de juiste temperatuur heeft en garandeert je daarmee hygiënisch schone wasresultaten.
Thermostop

Thermostop

Bij het laten leeglopen van de machine start automatisch het zelfreinigingsprogramma, dat je bij de dagelijkse reiniging van je vaatwasmachine ondersteunt.

Programme d'assistance au nettoyage

D400

Standaard uitgerust met een lcd-display van de nieuwste generatie en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema, is deze horeca-vaatwasmachine sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien is het mogelijk om in de technische instellingen van...

Meer informatie
D400

D500

Standaard uitgerust met een lcd-display van de nieuwste generatie en bedieningselementen met intuïtief kleurenschema, is deze horeca-vaatwasmachine sensationeel eenvoudig te bedienen. Bovendien is het mogelijk om in de technische instellingen van...

Meer informatie
D500 closed classeq buy min min

Niet gevonden wat je zoekt? - Vraag het ons dan gewoon!

Je kunt ons op elk moment bereiken, zowel telefonisch als per privébericht

Mail

Of per privébericht

Wil je ons antwoord op je vraag liever per e-mail ontvangen? Stuur ons dan een privébericht en je hoort van ons.